Használati útmutató Bosch WVTI2842EU Mosó-szárítógép

Használati útmutatóra van szüksége Bosch WVTI2842EU Mosó-szárítógép? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 2.67 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Bosch WVTI2842EU Mosó-szárítógép: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Bosch termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Az utóbbi időben a mosó-szárítógépem rendkívül hangos és/vagy hangosan rezeg. Mit tehetek? Ellenőrzött
Megtörténhet, hogy a mosó-szárítógépe nincs megfelelően szintezve.A lábak magasságának beállításával a mosógépet tökéletesen vízszintbe állíthatja.A problémát az is okozhatja, hogy egyszerre túl sok ruhát tesz a gépbe.Ha a problémát nem a fentiek okozzák, lépjen kapcsolatba a gyártóval.

Hasznos volt (1033)
Mosó-szárítógépem szaga van, mit tehetek ez ellen? Ellenőrzött
Vannak mosó-szárítógépek, amelyek öntisztító funkciókkal rendelkeznek. Ha ezek a funkciók nem érhetők el, hozzáadhat 100 ml fehér ecetet vagy 100 g szódabikristályt, és a mosó-szárító 90 ° C-os programot futtathat.

Hasznos volt (222)
Mi a különbség a mosó-szárítógép, valamint a külön mosógép és szárító között? Ellenőrzött
A mosó-szárítógép legnagyobb előnye, hogy kevesebb helyet foglal. Egy külön szárító azonban többet tud szárítani, mint egy mosó-szárító. A mosó-szárítógép viszonylag több energiát fogyaszt és több időt igényel.

Hasznos volt (88)
Csatlakoztathatok mosó-szárítót egy hosszabbítóhoz? Ellenőrzött
A nagy energiát igénylő készülékeket, például a mosó-szárítógépet, nem lehet minden hosszabbítóhoz csatlakoztatni. Nézze meg, hogy mekkora a mosó-szárítógép energiafogyasztása, amelyet Wattban jeleznek, és ellenőrizze, hogy a hosszabbító képes-e ezt kezelni. Vannak hosszabbító kábelek vastagabb kábelekkel, amelyek nagyobb készülékek kezelésére készülnek.

Hasznos volt (86)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

A kézikönyvet eredetileg tette közzé a Bosch.