Használati útmutató Bosch DWB97IM50 Páraelszívó

Használati útmutatóra van szüksége Bosch DWB97IM50 Páraelszívó? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 2.84 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Bosch DWB97IM50 Páraelszívó: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Bosch termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mekkora az ideális távolság a páraelszívó és a tűzhely között? Ellenőrzött
Ez a márkától függően változhat, de általában a páraelszívókat legalább 65 cm-re kell helyezni a gáztűzhelyektől, és legalább 50 cm-re elektromos és indukciós tűzhelyektől.

Hasznos volt (976)
Szükségem van motorral vagy anélkül páraelszívóra? Ellenőrzött
A motoros páraelszívók arra szolgálnak, amikor a levegőt közvetlenül kifelé mozgatják. Motor nélküli páraelszívó arra szolgál, ha van központi szellőző rendszer. Soha ne csatlakoztassa a motorral ellátott páraelszívót a központi szellőző rendszerhez!

Hasznos volt (271)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

A kézikönyvet eredetileg tette közzé a Bosch.