Használati útmutató Boneco W1355A Légtisztító

Használati útmutatóra van szüksége Boneco W1355A Légtisztító? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 2.05 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Boneco W1355A Légtisztító: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Boneco W1355A Légtisztító-szal?
Igen Nem
100%
0%
1 szavazás

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Boneco W1355A Légtisztító-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Boneco. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Boneco W1355A Légtisztító készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Boneco
Modell W1355A
Kategória Légtisztítók
Fájltípus PDF
Fájl méret 2.05 MB

Boneco Légtisztítók összes kézikönyve
Légtisztítók további kézikönyvei

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: Boneco W1355A Légtisztító

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A légtisztító a rendszeres port is eltávolítja a levegőből? Ellenőrzött
Igen, a légtisztítók a port is eltávolítják a porból, amelyet egyébként porozással és tisztítással kellene eltávolítani. A légtisztítótól függ, hogy milyen méretű por távolítható el a levegőből.

Hasznos volt (145) Olvass tovább

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Boneco W1355A Légtisztító-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

[email protected] 02-02-2021
Van egy boneco W1355A-m és nagyon elégedett vagyok. most elkopott a gumim; az üzlet, ahol 2015-ben vettem a készüléket, már nem kínál ilyet; rendelhetek ilyen kerek gumigyűrűt? és mennyibe kerülne kérem?

válasz | Hasznos volt (0)(A Google fordította)
Használati útmutató Boneco W1355A Légtisztító