Használati útmutató Bomann PW 1404 CB Mérleg

Használati útmutatóra van szüksége Bomann PW 1404 CB Mérleg? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1.04 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Bomann PW 1404 CB Mérleg: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Bomann termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A mérlegem irreálisan alacsony súlyt mutat, amikor ráállok, miért van ez? Ellenőrzött
A legjobb eredmény érdekében a mérlegnek kemény, sík felületen kell állnia. Ha a mérleg például egy szőnyegen áll, ez befolyásolhatja a mérést.

Hasznos volt (1714)
Mi a BMI? Ellenőrzött
A BMI az angol Body Mass Index (magyarul: testtömeg-index) rövidítése, és úgy számíthatja ki, hogy a kilogrammban megadott testsúlyát elosztja a négyzetre emelt testmagasság értékével.

Hasznos volt (1373)
A készülékemben lévő akkumulátor oxidálódott, továbbra is biztonságosan használhatom? Ellenőrzött
Ja, az eszköz továbbra is biztonságosan használható. Először vegye ki az oxidizd akkumulátort. Ehhez soha ne használjon puszta kezet. Ezután tisztítsa meg az elemtartót egy ecetbe vagy citromlébe mártott vattával. Hagyja megszáradni és helyezzen be új elemeket.

Hasznos volt (505)
Használhatok mérleget nedves lábakkal? Ellenőrzött
Ez a skálától függ. Diagnosztikai mérleg használata esetén a lábaknak száraznak kell lenniük a mérések megfelelő elvégzéséhez.

Hasznos volt (265)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Használati útmutató Bomann PW 1404 CB Mérleg