Bomann CB 596 Kenyérsütő

Használati útmutatóra van szüksége Bomann CB 596 Kenyérsütő? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 10.48 MB)

advertisement

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Bomann CB 596 Kenyérsütő: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Bomann termékével?
Igen Nem
100%
0%
1 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Használhatok súrolószivacsot a kenyérsütőm sütőformájának tisztításához? Ellenőrzött
Nem. A legtöbb kenyérsütő olyan tapadásmentes bevonattal van ellátva, amelyben a súrolószivacs vagy súrolószer használata sérülést okozhat.Csak a szivacs puha oldalát használja, vagy törölje át nedves törlőkendővel.

Hasznos volt (421)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

A kézikönyvet eredetileg tette közzé a Bomann.