Használati útmutató BanBao set 8313 Fire Kamion

Építési útmutatóra van szükséges BanBao set 8313 Fire Kamion? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú használati útmutatót. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 2.07 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a BanBao set 8313 Fire Kamion: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a BanBao set 8313 Fire Kamion-szal?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a BanBao set 8313 Fire Kamion-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: BanBao. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres BanBao set 8313 Fire Kamion készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka BanBao
Modell set 8313 Fire Truck
Kategória
Fájltípus PDF
Fájl méret 2.07 MB

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: BanBao set 8313 Fire Kamion

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A BanBao készletem hiányos volt, mit tegyek? Ellenőrzött
Vegye fel a kapcsolatot a BanBao-val és mondja el nekik a beállított számot, az oldalt az útmutatóban, amelyen a darabot használják, és a darab leírását. Cserét biztosítanak Önnek.

Hasznos volt (96) Olvass tovább
Hogyan akadályozhatom meg a BanBao játékom elszíneződését? Ellenőrzött
A BanBao játékok műanyagának elszíneződéséhez a két legnagyobb hozzájárulás a napfénynek való kitettség és a cigarettafüst. Próbálja minimalizálni ezeket a BanBao tárolásakor

Hasznos volt (50) Olvass tovább
Kompatibilisek a BanBao téglák a Lego téglákkal? Ellenőrzött
Igen, a legtöbb BanBao tégla is belefér a Lego téglákba.

Hasznos volt (42) Olvass tovább

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a BanBao set 8313 Fire Kamion-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

Natalia 29-03-2021
Üdvözlet! Összeszerelési útmutatóra van szükségem a 831203-hoz. Köszönöm

válasz | Hasznos volt (0)(A Google fordította)
Használati útmutató BanBao set 8313 Fire Kamion