Használati útmutató Auriol IAN 288616 Ébresztőfény

Használati útmutatóra van szüksége Auriol IAN 288616 Ébresztőfény? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1.28 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Auriol IAN 288616 Ébresztőfény: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Auriol termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mi az Auriol termékem modellszáma? Ellenőrzött
Noha egyes Auriol termékek alternatív modellszámmal rendelkeznek, mindegyiknek van IAN-száma, amellyel a termék azonosítható.

Hasznos volt (310)
Minden ébresztőfény használható elalvásra is? Ellenőrzött
Bár az elnevezés mást sugall, sok ébresztő lámpának van olyan lehetősége, hogy elaludjon. Az egyszerűbb modelleknél hiányozhat ez a funkció, ezért vásárlás előtt mindig ellenőrizze.

Hasznos volt (23)
Mi a különbség az ébresztőfény és a nappali lámpa között? Ellenőrzött
Az ébresztő lámpák általában a sötét és a fény közötti természetes átmenet szimulálására szolgálnak, és fordítva. Ez lehetővé teszi, hogy fokozatosan felébredjen vagy elaludjon. A nappali lámpák célja a nappali fény hiányának pótlása azokkal az emberekkel, akik emiatt problémákat tapasztalnak.

Hasznos volt (15)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Használati útmutató Auriol IAN 288616 Ébresztőfény