Plazmatelevíziók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Plazmatelevíziók-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyvben nem talált megoldást? A Repair Café ingyenes javítási szolgáltatásokat nyújt.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Hogyan mérhetem meg, hogy hány hüvelykes a plazmatelevízióm? Ellenőrzött
A plazmatelevízió méretének hüvelykben történő megadásához mérje meg pl. a képernyő bal felső sarka és jobb alsó sarka (nem a széle) közötti átló hosszát.Egy hüvelyk 2,54 centiméter, ha tehát 99 centimétert mért, ez azt jelenti, hogy plazmatelevíziója 39 hüvelykes.

Hasznos volt (19)
Hogyan előzhetem meg, hogy a kép beégjen plazmatévémbe? Ellenőrzött
Beégés akkor következik be egy plazmatévén, ha a képernyőn hosszabb ideig ugyanaz a kép jelenik meg.A kép beégésének megelőzése érdekében soha ne hagyja ugyanazt a képet a képernyőn két percnél tovább.

Hasznos volt (8)