Használati útmutatók a Sony MP3-lejátszók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Sony MP3-lejátszók kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mi a különbség az Mp3, a WAV, az AIFF és a FLAC között? Ellenőrzött
A különbség az, hogy míg a WAV, az AIFF és a FLAC veszteségmentes fájltípusok, az MP3 „veszteséges” fájltípus.Ez azt jelenti, hogy MP3 fájl létrehozásához nagyobb mennyiségű tömörítést kell alkalmazni.Így a fájlok mérete kisebb lesz, de ez egyben minőségromlást is eredményez.

Hasznos volt (19)
Mit tehetek, ha fejhallgatót csatlakoztatok az eszközhöz, nem működik megfelelően? Ellenőrzött
Lehetséges, hogy a fejhallgató csatlakoztatásának nyílásában piszok gyűlt össze, megakadályozva a megfelelő érintkezést. Ennek a tisztításának legjobb módja a sűrített levegő. Ha kétségei vannak, végezze el ezt szakember.

Hasznos volt (15)
Mit jelent az Mp3? Ellenőrzött
Az Mp3 az MPEG3 rövidítése. Ez a Moving Picture Experts Group Layer-3 Audio rövidítése. Az Mp3 a leggyakrabban használt fájlformátum zene vagy más formátumú hang tárolásához és lejátszásához.

Hasznos volt (9)
Mennyibe kerül a kilobájt, a megabájt, a gigabájt és a terabájt? Ellenőrzött
Egy kilobájt 1000 bájtból áll. 1 megabájt = 1000 kilobájt. 1 gigabájt = 1000 megabájt. 1 terabájt = 1000 gigabájt.

Hasznos volt (8)