Használati útmutató Asus ROG Strix Helios Számítógépház

Használati útmutatóra van szüksége Asus ROG Strix Helios Számítógépház? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 3.44 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Asus ROG Strix Helios Számítógépház: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Asus ROG Strix Helios Számítógépház-szal?
Igen Nem
0%
100%
1 szavazás

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Asus ROG Strix Helios Számítógépház-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Asus. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Asus ROG Strix Helios Számítógépház készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Asus
Modell ROG Strix Helios
Kategória Számítógépházak
Fájltípus PDF
Fájl méret 3.44 MB

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Asus ROG Strix Helios Számítógépház-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

yasmin muhsin 27-03-2021
Szia

válasz | Hasznos volt (1)(A Google fordította)
Сергей 03-07-2021
Az előlap törött. Reális megrendelni?

válasz | Hasznos volt (0)(A Google fordította)
PC好きのおじさん 26-06-2022
Megvettem ezt a tokot, a ROG MAXIMUS Z690 EXTREME és a ROG RYUJIN II 360 tokot, és megpróbáltam az ASUS-szal elintézni őket. Töltse le a kézikönyvet úgy, hogy ezen a ponton kudarcot vall vagy megbánt. PC felhasználóként lehet, hogy 67 évesen idős ember leszek, de a kézikönyv szintje túl alacsony és 20 évvel ezelőtt volt egy ilyen gyártó és a visszatérés érzése, A japán üzlet furcsább, mint a teljesítmény. Miért nem tudom megjeleníteni japánul? Hallottam fiataloktól, hogy az ASUS népszerű, és meg is vettem, de csalódás volt. A tokban túl sok csavar van, és a használati utasításban szereplő ábra nagyjából tervezési prioritást élvez? Az anya és a hűtő vezérlése is megduplázódik, a gyártási költséget illetően sok kritika éri. Bár megvettem, vicces volt, mert kritizálták, de nem tudtam nem írni.

válasz | Hasznos volt (0)(A Google fordította)
Használati útmutató Asus ROG Strix Helios Számítógépház