Használati útmutató Ardes AR1K32D Olajsütő

Használati útmutatóra van szüksége Ardes AR1K32D Olajsütő? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1.16 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Ardes AR1K32D Olajsütő: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Ardes termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Milyen gyakran kell cserélnem a zsírt vagy az olajat az olajsütőmben? Ellenőrzött
Az optimális eredmény elérése érdekében ropogtatnivalók készítése esetén minden 8. alkalom után javasolt a sütéshez használt zsír vagy olaj cseréje.Hasábburgonya sütése esetén a zsírt vagy az olajat elegendő minden 12. alkalom után cserélni.

Hasznos volt (843)
Megtisztíthatom az olajsütőm belsejét súrolóval? Ellenőrzött
Nem. A legtöbb olajsütő speciális réteggel rendelkezik, amelyet súroló vagy csiszolótisztító használata károsíthat. Csak a súroló vagy a nedves törlőkendő puha oldalát használja.

Hasznos volt (283)
Mi a „hideg zóna” az olajsütőmben? Ellenőrzött
Hideg zónával rendelkező sütőben az olaj egy része a fűtőelem alatt ül. Az olaj ezen része hidegebb marad, mint a felső része. A morzsák az aljára úsznak, és ebben a hideg zónában végzik, biztosítva, hogy az olaj hosszabb ideig tiszta maradjon.

Hasznos volt (259)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Használati útmutató Ardes AR1K32D Olajsütő