Használati útmutató Aiptek MobileCinema i50D Vetítő

Használati útmutatóra van szüksége Aiptek MobileCinema i50D Vetítő? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 11.98 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Aiptek MobileCinema i50D Vetítő: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Aiptek termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Kikapcsolhatom-e a vetítőmet azonnal a használat után? Ellenőrzött
A vetítőgép használata után a lámpa még mindig nagyon forró.

Hasznos volt (116)
Mi az a trapézkorrekció? Ellenőrzött
A projektor gyakran nem helyezhető el egyenesen a képernyő vagy a fal előtt. A vetített kép emiatt torzulhat. Ez a kulcstartó effektus. A trapézkorrekció egy olyan szolgáltatás, amely foglalkozik ezzel a torzítással. Nem minden projektor kínál trapézkorrekciót.

Hasznos volt (77)
Mekkora a kontrasztarány? Ellenőrzött
A kontrasztarány megmondja, hogy a fehér fehére milyen messze van a feketétől. A például 400: 1 kontrasztarány azt jelenti, hogy a képernyőn a legfeketébb fekete 400-szor sötétebb, mint a fehérebb fehér. A nagy kontrasztarány hozzájárul a kép élességéhez.

Hasznos volt (41)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Használati útmutató Aiptek MobileCinema i50D Vetítő