Használati útmutató Acco-Rexel P215 Iratmegsemmisítő

Használati útmutatóra van szüksége Acco-Rexel P215 Iratmegsemmisítő? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 0.72 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Acco-Rexel P215 Iratmegsemmisítő: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Acco-Rexel termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Miért áll le a papíraprító egy bizonyos időszak után? Ellenőrzött
A papíraprítónak egy idő után le kell hűlnie, hogy megakadályozza a túlmelegedést. Az idő, ameddig a készülék működni tud, mielőtt lehűlne, különböző márkák és modellek szerint változik.

Hasznos volt (418)
Milyen gyakran kell olajozni a papíraprítót? Ellenőrzött
Alkalmi használat esetén elegendő kéthavonta egyszer olajozni a papíraprítót. (Nagyon) rendszeres használat esetén észreveheti, hogy a gépnek nehézségei vannak az aprítással, vagy hogy a papír könnyen beragad. Ezek a gép olajozásának jelei.

Hasznos volt (53)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

A kézikönyvet eredetileg tette közzé a Acco-Rexel.