Használati útmutató ABC Design Risus Autósülés

Használati útmutatóra van szüksége ABC Design Risus Autósülés? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 0.73 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a ABC Design Risus Autósülés: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) ABC Design termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Hol van az autóban a legbiztonságosabb hely az autósülés számára? Ellenőrzött
Ez részben az autótól függ, de általában a hátsó ülés középső része a legbiztonságosabb hely.

Hasznos volt (519)
Az Isofix autóülések elhelyezhetők-e az Isofix nélküli autókban? Ellenőrzött
A legtöbb rendelkezésre álló Isofix autósülés egyetemes jóváhagyással rendelkezik a biztonsági övekkel történő rögzítéshez, az autóspecifikus jóváhagyás mellett. Ez lehetővé teszi az ülés biztonsági övekkel történő rögzítését. A részletekért olvassa el az autósülés kézikönyvét. Vannak olyan ISOFIX autósülések, amelyeket nem lehet biztonsági övekkel rögzíteni.

Hasznos volt (350)
Használhatom a gépkocsit repülőgépen? Ellenőrzött
Nincsenek nemzetközi irányelvek az autósülések repülőgépeken történő használatára vonatkozóan. A típustól függően lehetséges, hogy az autóülés alkalmas erre. Az, hogy megengedett-e, a légitársaságtól függ. Ennek ellenőrzéséhez mindig előzetesen lépjen kapcsolatba a légitársasággal.

Hasznos volt (82)
Meddig lehet a gyermekem autóülésben? Ellenőrzött
Ne hagyja, hogy gyermeke napi 1,5–2 óránál hosszabb ideig üljön egy autóülésben. Sok modern babakocsi lehetőséget kínál arra, hogy az autóülést felül rögzítse, lehetővé téve gyermeke gyors szállítását. Ebben az esetben sem haladhatja meg a napi 1,5–2 órát.

Hasznos volt (73)
Mi az Isofix? Ellenőrzött
Az Isofix egy nemzetközileg szabványosított rendszer az autók hegyi autósüléseihez. Az autóban vannak Isofix rögzítő konzolok. Ezek a tartók a háttámla és a hátsó ülés ülése között helyezkednek el, és össze vannak kötve az autó karosszériájával. Az Isofix autósülés horgokkal van felszerelve, amelyek könnyen rögzíthetők a rögzítőkonzolokhoz.

Hasznos volt (51)
Minden Isofix autóülés felszerelhető-e az összes Isofix autóhoz? Ellenőrzött
Nem, vannak univerzális és nem univerzális Isofix autósülések. A nem univerzális Isofix autósülés csak a kijelölt autókban használható. Az üléshez tartozik egy olyan autómodell, amely alkalmas az adott üléshez való használatra. Az univerzális Isofix autósülés csak olyan autókban használható, amelyek Isofix-szel és egy Top Tether rögzítési ponttal vannak felszerelve.

Hasznos volt (47)

Loading…

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

A kézikönyvet eredetileg tette közzé a ABC Design.